Stucwerk

Stucwerk Leidschendam

Schildersbedrijf Dubru

Een stucadoor voor het mooiste resultaat

Woont u in de buurt van Leidschendam-Voorburg en zoekt u een stucadoor om uw zolder opnieuw te stucen? Bent u de keuken of de badkamer aan het verbouwen en moet deze dringend gestuuct worden, of bent u bezig met uw woning en wenst u een stucadoorsbedrijf die u kan helpen met de wanden af te werken? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Schildersbedrijf Dubru is veel meer dan een aannemer of een stucadoor en kan u helpen met de meest uiteenlopende opdrachten. Wij helpen u graag met behulp van onze vele jaren aan ervaring als stucadoorsbedrijf en garanderen een mooi resultaat waar u meer dan tevreden mee zult zijn.

Ontdek ons professionele stucwerk

Stuken is een eeuwenoude techniek en wij beseffen ons goed op welke speciale geschiedenis wij voortborduren. Als stucadoorsbedrijf beheersen wij de klassieke technieken maar wij combineren dit ook met een gevoel voor innovatie en flexibiliteit. Zo kunnen wij u voorzien van alle wensen die u heeft. Wist u dat er een heleboel verschillende technieken zijn die wij als stucadoorsbedrijf beheersen? Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt:

  • Vlak pleisterwerk
  • Vrije stuc
  • Trek- en draaiwerk

Wilt u meer weten over de verschillende soorten stucwerk of wilt u graag wat advies inwinnen over welk stukwerk het beste in uw woning zal passen? Vraag onze stucadoor naar vrijblijvend advies of ontvang een persoonlijke offerte.

Geniet van onze gecombineerde diensten

Als schildersbedrijf bieden wij u een aantal fantastische voordelen die u niet zo snel bij een andere stucadoor zult vinden. Wij zijn namelijk een schildersbedrijf dat nog veel meer doet dan alleen stucwerk.

Dit biedt u een voordeel aangezien wij verschillende werkzaamheden kunnen combineren die de resultaten ten goede zullen komen. Zo kunnen wij u niet alleen als stucadoorsbedrijf van dienst zijn bij de verbouwing van uw badkamer, maar ook als loodgieter, installatiebedrijf, renovatiebedrijf enzovoorts.

Neem direct contact op met onze stucadoor

Wilt u graag meer informatie over onze stucadoors of over onze visie als stucadoor? Op onze website vindt u meer informatie over ons. U vindt hier ook onze contactgegevens zodat u direct kunt bellen met onze behulpzame medewerkers. Zij vertellen u meer over ons werk als stucadoor en leggen u uit wat wij voor u kunnen betekenen als stucadoorsbedrijf.

ALTIJD DE BESTE PRIJS

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Via onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om uw aanvraag te bespreken en de situatie te bekijken. U kunt hieronder aanvinken in welke dienst(en) u geïnteresseerd bent.

Dienst(en) *

Bijlage

Voeg documenten of foto's toe die van toepassing zijn voor uw offerte.

Contactinformatie

Heeft u een vraag? Bel of mail ons gerust en laat u persoonlijk adviseren door onze specialisten.

Telefoonnummer:
070 – 260 00 37

Openingstijden:
Ma: 9:00 – 17:00
Di: 9:00 – 17:00
Wo: 9:00 – 17:00
Do: 9:00 – 17:00
Vr: 9:00 – 17:00
Za: Gesloten
Zo: Gesloten

Ons adres:
Ruhr 11
2491 CX
Den Haag
Nederland

lees ook

Onze andere diensten