Buitenschilderwerk

Uw kozijnen weer in topconditie

Hebben uw kozijnen buiten een onderhoudsbeurt nodig en zoekt u hiervoor en schildersbedrijf die de werkzaamheden op een professionele manier kan uitvoeren? Schildersbedrijf Dubru kan al uw schilderopdrachten voor u uitvoeren. Denk hierbij aan het aflakken van uw binnen en buitenkozijnen, het schilderen van deuren, het schilderen van uw dakkapel of bijvoorbeeld het schilderen van uw tuinhuis of garage. Lees hier onder verder wat ons schildersbedrijf allemaal kan leveren, of neem gerust contact met ons op voor een offerte of meer informatie.

Een allround bedrijf

Schildersbedrijf Dubru voert met veel passie diverse werkzaamheden uit, naast het schilderwerk herstellen wij namelijk ook houtrot aan uw ramen, deuren, kozijnen en boeidelen. Hoe eerder u houtrot laat herstellen des te minder kans dat het verder zal gaan rotten en voor een groter probleem zal zorgen. Voor een inspectie van uw houtwerk komen wij graag bij u langs.

Schilder

Hoogwaardig buitenschilderwerk

Schildersbedrijf Dubru verzorgt al uw buitenschilderwerk aan uw woning, schuur, garage, dakkapel of schutting. Onze schilders restaureren uw houtwerk op professionele wijze, ook als het houtwerk op een hoger gelegen verdieping is. Hierbij kunt u denken aan het schilderwerk voor bijvoorbeeld uw dakkapel of raamkozijnen. Onze schilder vertrekt niet totdat alles weer in perfecte staat is.

Neem contact op voor een offerte

Heeft u schilderwerk en zoekt u hiervoor een schildersbedrijf dat het beste werk kan leveren? Neem dan gerust contact met ons op, onze specialist komt graag langs om een opname te doen waar u een vrijblijvende offerte van ontvangt.