Buitenschilderwerk

Uw kozijnen weer in topconditie

Hebben uw kozijnen buiten een onderhoudsbeurt nodig en zoekt u hiervoor en schildersbedrijf dat een schilder stuurt die de klus op een professionele manier kan uitvoeren? Ons schildersbedrijf kan alle schildersklussen voor u uitvoeren zoals het aflakken van binnen en buiten kozijnen, het schilderen van deuren, het schilderen van uw dakkapel en misschien ook wel u schuur, tuinhuis, garage etc.  Lees verder wat ons schildersbedrijf allemaal kan leveren of neem contact met ons op voor meer informatie.

Een allround bedrijf

Ons team werkt met veel passie aan uw woning. Zo kunnen wij ondermeer  houtrot herstellen aan uw ramen, deuren, kozijnen en boeidelen. Hoe eerder uw houtrot laat herstellen hoe minder het de kans heeft om verder te gaan rotten. Voor een eventuele inspectie van uw houtwerk komen wij graag langs.

Schilder

Hoogwaardig buitenschilderwerk

Wij verzorgen al uw schilderwerk buiten. Of u nu een jaran 30 woning, een garage, villa of een schutting heeft. Ons schildersbedrijf verft uw houten buitenwerk weer in een topconditie. Onze schilder gaat ook graag de ladder voor u op om ook de kozijnen van uw eerste verdieping en de dakkapel te voorzien van een nieuwe verflaag. Indien nodig plaatsen wij een steiger voor uw gevel of raam om het zo goed mogelijk te kunnen behandelen en te verven. Onze vakman overlegd altijd alles netjes met u zodat u nooit voor verassingen komt te staan.

Neem contact op voor een offerte

Heeft u een schilder nodig en zoekt u hiervoor een schildersbedrijf dat het beste schilderwerk kan leveren? Neem dan contact met ons op. Onze specialist komt graag bij u langs om samen met u de status van uw huidige schilderwerk door te nemen en u krijgt dan van ons een offerte om uw woning of bedrijf er weer als nieuw uit te laten zien.