Schildersbedrijf Dubru
4.9
Gebaseerd op 24 beoordelingen
powered by Google
Ingrid van Broekhoven
Ingrid van Broekhoven
14:14 18 Apr 24
Topbedrijf , echte vakmensen .Prachtig resultaat na enorme waterschade in het appartement van mijn moeder.Tot in de puntjes opgelost .Ik raad schildersbedrijf Dubru ten zeerste aan.
Hans Bosten
Hans Bosten
12:39 02 Jan 24
Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit en de vakkennis van de schilders van Dubru met een prachtig eindresultaat! Ik kan Schildersbedrijf Dubru van harte aanbevelen.
Nick Kerklaan
Nick Kerklaan
18:26 25 Oct 23
Wij werken nu geruime tijd samen met Schildersbedrijf Dubru en dit naar volle tevredenheid! Een leuk team van enthousiaste werknemers waarmee samenwerken erg prettig is. Hun jarenlange ervaring is een perfecte bron voor onze werkzaamheden die wij voor hen verrichten. Een professioneel, betrouwbaar en toegankelijk bedrijf om mee samen te werken!
melanie leerdam
melanie leerdam
12:38 21 Oct 23
Fijn bedrijf om mee te werken. Plafond mooi gespoten, alles netjes opgeruimd. En hebben ook nog de koelkastdeur gemaakt.Dankjewel mannen van Dubru!Groetjes uit de Tulpentuin
Suzanne Erkelens
Suzanne Erkelens
13:56 20 Oct 23
De communicatie is prima, telefonisch goed bereikbaar. Niet altijd hele duidelijke communicatie binnen het bedrijf.Er is goed werk geleverd. De schilders zijn vakkundig en vriendelijk.
evelien j
evelien j
09:20 19 Sep 23
Dubru heeft voor de VVE schilderwerkzaamheden uitgevoerd aan de balkonrelingen en aan de balkonkastdeuren, waar we erg tevreden over zijn. De communicatie verliep prettig, afspraken zijn goed nagekomen, de schilders waren beleefd en vriendelijk en zijn elke ochtend op tijd gekomen.
Ричард Мyлдер
Ричард Мyлдер
18:35 13 Sep 23
Superblij zijn wij met de reparatie- en schilderwerkzaamheden van firma Dubru.We kunnen firma Dubru van harte aanbevelen!Vriendelijke groet,Richard Mulder
Romy Damen
Romy Damen
16:33 03 Mar 23
Wij hebben onze jaren 30 binnenkozijnen en deuren laten opknappen, schuren en schilderen door schildersbedrijf Dubru. Schilder Mario is een ware kunstenaar met een kwast. Nu begrijp ik pas echt goed waarom je dit beter kan laten doen door een vakman! Wat een resultaat hier kan ik nog jaren van genieten.
Patricia Bakker
Patricia Bakker
16:44 25 Jan 23
Ik kan Dubru van harte aanbevelen voor schilderwerk aam hout en muren. Vakmensen die netjes werken en aan het eind van de dag alles weer keurig achterlaten voor de volgende dag. Schilderwerk ziet we keurig uit!
Remco Remeijer
Remco Remeijer
15:51 23 Jan 23
Een ingewikkelde schade met oa muur, keuken- en parket-herstel. Na een (goede) analyse werden op basis van concrete afspraken en planning de herstelwerkzaamheden gestart. Naast goed vakmanschap waren alle betrokken beschaafd, meedenkend en daarmee een goed uithangbord voor de firma. Door niet nader te noemen omstandigheden ging er iets niet goed met het parket. Dubru gaf blijk van grote professionaliteit door dit niet af te schuiven maar zelf de zaak perfect af te handelen. Kortom, wij zijn zeer te spreken over het eindresultaat.
Hans Kleinekoort
Hans Kleinekoort
12:10 04 Jan 23
Keurige mijnheer die netjes geruisloos werkt. Resultaat ziet er prima uit en mijnheer checkte ook af bij mij of.ik tevreden was. Zou mijnheer zo weer vragen bij een volgende verfklus
Arie
Arie
10:24 08 Dec 22
Na een verbouwing/renovatie van ons huis hebben wij door Schildersbedrijf DUBRU de boel laten schilderen, de gestucte muren en plafonds, alsmede het nieuwe en bestaande houtwerk.Wat zijn wij blij dat we met dit bedrijf in zee zijn gegaan. Hele prettige en vakkundige schilders, zeer trots op hun vak ( wat je echt terug ziet in het werk) heel betrokken bij de opdracht en ze leveren op en top vakwerk af. Net als de andere vakmensen bij DUBRU denken ze graag mee in oplossingen in plaats van problemen.Onze volgende schilders klus gaat zeker weer naar DUBRU. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.Arie Broodman
Suzanne
Suzanne
11:21 04 Dec 22
Schildersbedrijf Dubru heeft de plafonds en wanden van onze zolderetage naar volle tevredenheid geschilderd. Ze zijn flexibel, communiceren prettig en werken netjes. In de lente gaan ze ook bij ons aan de slag voor het buitenwerk.
Ted Van Meijgaarden
Ted Van Meijgaarden
14:49 22 Sep 22
Er is keurig geschilderd, duidelijk overleg tijdens werkzaamheden, goed advies gekregen. Alles werd ook netjes opgeruimd.
Michiel Porte
Michiel Porte
09:49 17 Aug 22
Ik heb vorig jaar hier mijn huiskamer plafond door laten schilderen. Erg tevreden over het resultaat en hoe het gegaan is.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Informatie aanvragen

Contact informatie