Vrijstaande woning schilderen in Nootdorp

Nootdorp

Het binnen en buitenschilderen van een vrijstaande woning in nootdorp

  • Binnenschilderen in Nootdorp

  • Sausen van alle wanden

  • Buiten schilderen van alle muren

Deze vrijstaande woning in de gemeente Pijnacker-Nootdorp hebben wij zowel binnen als buiten geschilderd. Onze schilders hebben alle muren gesaust in de kleuren zoals afgesproken met de bewoners

Binnenschilderwerk Nootdorp

 

In de plaats Nootdorp voeren wij als schildersbedrijf diverse schilderwerkzaamheden uit. Van buitenschilderwerk als binnenschilderwerk.

Op een van onze projecten is deze vrijstaande woning zowel binnen als buiten geschilderd. Op de foto's kunt u het resultaat hiervan zien. Dit was een erg leuke klus en de bewoners zijn blij met de uitgevoerde werkzaamheden.

Voordat wij begonnen hebben wij de juiste kleuren bepaald met een van onze kleurenwaaiers.

Aan de binnenzijde van dit huis hebben wij alle plafonds gesaust, van de woonkamer tot aan de zolder, hal etc. Voordat wij begonnen met sausen hebben wij eerst alles afgeplakt, waarna wij zijn begonnen met het wegwerken van de beschadigingen in het plafond.

Hierna hebben wij alle naden en kieren netjes afgekit en daarna zijn wij begonnen met sausen. Soms dekt de verf niet in één keer en daarom hebben wij sommige wanden twee keer geschilderd. Door een goede kwaliteit latex die wij hebben gebruikt droogde de latex niet snel op, waardoor je, zoals wij dit noemen ‘nat in nat’ kan blijven werken. Kortom, de verf droogt niet snel op waardoor het resultaat hiervan een mooi plafond is zonder strepen.

Ook hebben wij hier de buitenzijde van de woning geschilderd. We zijn begonnen met het reinigen van de groen geworden gevel d.m.v. stoom cleanen. Dit houdt in dat wij met warm water en een druk die instelbaar is, de gevel reinigen alvorens wij hem behandelen met een algen-verwijderaar. De gevels hebben wij hier gesaust met speciale buitenlatex van het merk Sikkens.

Om overal bij te kunnen komen hebben wij een Altrex steiger gebruikt, welke makkelijk hanteerbaar is. Uiteraard is er ook gewerkt met een kamersteiger en ladders.

Wij komen altijd graag langs voor advies voor uw woning. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte via het contactformulier, maar u kunt ons ook altijd bellen voor meer informatie.

Informatie aanvragen