Kozijnen vervangen Leidschendam

Leidschendam

Nieuwe kozijnen in Leidschendam

  • Kozijnen vervangen

  • Kozijnen geschilderd

  • Woonkamer geschilderd

Op dit project kwamen wij er bij de opname al snel achter dat de kozijnen in slechte staat verkeerde en herstellen niet de moeite waard was. Tevens hebben wij met de klant besproken om het kozijn te vervangen voor openslaande deuren. In samenwerking met Bouwbedrijf Dubru hebben wij de kozijnen vervangen.

Een mooi afgelakt resultaat

Onze schilder heeft de kozijnen geschilderd aan de binnen- en buitenzijde. Onze klant is zeer tevreden over het resultaat en de mooie openslaande deuren. Op verzoek van de klant hebben wij ook de muren in de woonkamer geschilderd.

Kozijnen buiten schilderen

Het schilderen van kozijnen buiten is belangrijk omdat het de kozijnen beschermt tegen verschillende elementen, zoals hagel, regen en extreme temperaturen. Goed geschilderde kozijnen kunnen meer weerstand bieden tegen deze elementen, waardoor er minder kans is op schade. Het schilderen van kozijnen buiten kan ook helpen om de levensduur van de kozijnen te verlengen en de waarde van het huis te verhogen.

Kozijnen binnen schilderen

Het schilderen van kozijnen binnen is belangrijk omdat het voorkomt dat vocht en schimmel de kozijnen binnendringen. Schimmel en schade in het huis kan worden voorkomen door kozijnen binnen goed te schilderen. Ook kan het schilderen van kozijnen binnen helpen om de levensduur van de kozijnen te verlengen en de waarde van het huis te verhogen.

Informatie aanvragen