Waterschade herstellen

Lekkage of overstroming gehad? Wij herstellen de waterschade

Bouwbedrijf Dubru komt graag uw waterschade herstellen. U schakelt ons in via telefoonnummer 070-2600037. Het is belangrijk dat de waterschade tijdig hersteld wordt. Anders kunt u last van schimmel en vochtplekken krijgen. Deze richten erg veel (blijvende!) schade aan. Wij verzorgen graag alle nodige herstelwerkzaamheden en verzorgen de waterschade reparatie. Omdat wij een allround onderhoudsbedrijf zijn, kunnen wij vrijwel alle schades herstellen. Wij zijn actief in de gehele regio Den Haag. Van Wassenaar tot Naaldwijk. En van Voorburg tot Zoetermeer. Heeft u waterschade aan de muur, plafond of vloer? Bel ons nu en wij komen uw waterschade snel repareren en herstellen!

Waarom waterschade herstellen nodig kan zijn

Waterschade kan vanwege verschillende oorzaken plaatsvinden. Een lekkage bijvoorbeeld. Als er een gaatje blijkt te zitten in uw plafond, kan bij een heftige regenval uw woning of bedrijfspand ernstige schade oplopen. Waterschade kan ook ontstaan bij een overstroming. Dit kan gebeuren als uw riolering verstopt zit bijvoorbeeld. Het is zaak deze problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Dit gebeurt tweeledig. Enerzijds is het verstandig de reeds aangerichte schade te herstellen. Maar het is ook van belang meer schade te voorkomen. Onze vakmensen gebruiken voor hun werkzaamheden de nieuwste materialen en passen de modernste technieken toe. Zo bent u ervan verzekerd dat wij op de enige juiste wijze de schade herstellen en de oorzaak verhelpen.

waterschade herstellen

Onze diensten naast het herstellen van waterschade

Bouw & Onderhoudsbedrijf Dubru staat bekend om haar servicegerichte aanpak. Het herstellen van schade omvat immers vele verschillende klussen. Wij zijn niet alleen een bouw- en onderhoudsbedrijf, maar ook uw dakdekkers-, installatie-, loodgieters-, schilders-, stukadoors- en tegelzetbedrijf. Zo stucen wij uw beschadigde muren en plafonds opnieuw en schilderen deze. Wij kunnen daarnaast ook uw parket of houten vloer repareren als gevolg van waterschade. Om toekomstige lekkages te voorkomen zijn wij daarnaast in staat om gaten in uw dak, muren of leidingwerk te dichten. Kortom, wij functioneren als compleet aannemersbedrijf. Ook voor bouw- of verbouwwerkzaamheden zijn wij uw ideale partner, vanwege:

  • Beste kwaliteit
  • Garantie
  • Vast aanspreekpunt
  • Ervaren specialisten
  • Persoonlijke aandacht

Contactgegevens Schildersbedrijf Dubru

Heeft u in regio Leidschendam-Voorburg behoefte aan professioneel, snel en ervaren bedrijf dat schade naar aanleiding van een lekkage of overstroming kan verhelpen? Schakel dan de vakmensen van Schildersbedrijf Dubru in voor waterschade reparatie. Voor waterschade  bereikt u ons direct via telefoonnummer 070-2600037. Voor grotere opdrachten kunt u mailen naar info@schildersbedrijfdubru.nl. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe om de waterschade te herstellen!