Schilder

Uw binnenzijde van uw woning weer in topconditie

Binnenschilderwerk is een vak apart. Schildersbedrijf Dubru is gespecialiseerd in het schilderen van elke soort woning. Heeft u een nieuwbouw woning of een oudere woning die geschilderd moet worden? Wij kunnen enkel voor de wanden en plafonds bij u langs komen maar wij kunnen ook gelijk uw houtwerk schilderen indien gewenst.
Uw woonkamer, slaapkamer, hal of kozijnen met deuren weer mooi geschilderd? We komen graag bij u langs om de schilderwerkzaamheden met u door te nemen

Een allround bedrijf

Zoekt u een schilder die ramen of deuren kan schilderen maar ook gelijk uw muren en plafonds kan schilderen? Dan zit u bij schildersbedrijf Dubru op de juiste plek. Al het schilderwerk in uw woning kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben al jaren lange schilderwerk ervaring met het schilderen van appartementen en andere gebouwen.

dakopbouw5

Plafond sausen / Schilderen

Uw plafond kunnen wij weer als nieuw maken. Indien nodig repareren wij uw plafond plaatselijk en schilderen wij het plafond met de door u gewenste kleur, u kunt hierbij denken aan wit of crème zoals RAL 9010. Wij komen graag bij u langs om u hierin te adviseren.

Veel waterschade komt voor in het plafond,  vaak ziet u hier dan bruine vlekken in uw plafond. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van waterschade. Ook werken wij samen met diverse verzekeringsbedrijven en verzekerings experts waardoor uw waterschade vaak netjes vergoed wordt.

Uw woonkamer weer als nieuw

Ons schildersbedrijf komt ook graag bij u langs wanneer u een schilder nodig heeft voor uw woonkamer. Wij kunnen uw wanden sausen of een sierpleister aanbrengen en kunnen uw binnendeuren voorzien van een nieuwe verflaag. Tevens schilderen wij uw kozijnen weer als nieuw. De muren voorzien wij des gewenst ook van een mooie kleur naar keuze.

Neem contact op voor een offerte

Heeft u schilderwerk en zoekt u hiervoor een schildersbedrijf dat het beste werk kan leveren? Neem dan gerust contact met ons op, onze specialist komt graag langs om een opname te doen waar u een vrijblijvende offerte van ontvangt.