Schilder

Uw binnenzijde van uw woning weer in topconditie

Binnenschilderwerk is een vak apart. Schildersbedrijf Dubru is gespecialiseerd in het schilderen van bewoonde huizen maar ook in het schilderen van leegstaande woningen.

Heeft u een nieuwbouw woning die geschilderd moet worden? Wij kunnen bij u langs komen alleen voor u wanden en plafonds maar kunnen ook gelijk u houtwerk schilderen indien gewenst.

Uw woonkamer, slaapkamer, hal of kozijnen met deuren weer mooi geschilderd? We komen graag bij u langs om uw schilderwerkzaamheden met u door te nemen.

Een allround bedrijf

Wilt u een schilder die ramen of deuren kan schilderen maar ook gelijk uw muren en plafonds kan schilderen dan zit u bij ons bedrijf op de juiste plek. Al het schilderwerk in uw huis kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben al jaren lange ervaring in het verven van appartementen en andere gebouwen.

dakopbouw5

Plafond sausen / Schilderen

Uw plafond kunnen wij weer als nieuw maken. Indien nodig repareren wij uw plafond plaatselijk en schilderen wij het plafond in de door u gewenste kleur wit of crème zoals RAL 9010.  Wij komen graag bij u langs om u hierin te adviseren.

Veel waterschade komt voor in het plafond. Vaak ziet u bruine vlekken in uw plafond. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van waterschade. Ook werken wij samen met veel verzekeraars en verzekering experts waardoor uw waterschade vaak netjes vergoed wordt.

Uw woonkamer weer als nieuw

Ons schildersbedrijf komt ook graag bij u langs wanneer u een schilder nodig heeft voor uw woonkamer. Wij kunnen uw wanden sausen of een sierpleister aanbrengen en kunnen uw binnendeuren voorzien van een mooie verflaag. Tevens schilderen wij u kozijnen weer als nieuw. De muren voorzien wij des gewenst weer van een mooie kleur.

Neem contact op voor een offerte

Heeft u een schilder nodig en zoekt u hiervoor een schildersbedrijf dat het beste schilderwerk kan leveren? Neem dan contact met ons op. Onze schilder komt graag bij u langs om samen met u de status van uw huidige schilderwerk door te nemen en u krijgt dan van ons een offerte om uw woning of bedrijf er weer als nieuw uit te laten zien.