Schilder

Uw kozijnen weer in topconditie

Hebben uw kozijnen een onderhoudsbeurt nodig en zoekt u hiervoor en schildersbedrijf dat een schilder kan leveren die de klus op een professionele manier kan uitvoeren? Neem dan contact op met Schildersbedrijf Dubru. Ons schildersbedrijf kan alle schildersklussen voor u uitvoeren zoals het aflakken van binnen en buitenkozijnen, het schilderen van deuren, het opspuiten van plafonds en het afwerken van wanden met sierpleister. Lees verder wat ons schildersbedrijf allemaal kan leveren of neem gewoon geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Een allround bedrijf

Schildersbedrijf Dubru is een allround schildersbedrijf dat zowel buitenschilderwerk als binnenschilderwerk uitvoert. Ook kunnen wij voor u diverse waterschade herstellen aan u plafond, wanden, houtwerk, deuren en kozijnen etc. Indien gewenst kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen voor een offerte voor uw schilderwerk.

Schilder

Hoogwaardig buitenschilderwerk

Wij verzorgen al uw schilderwerk buiten. Ons schildersbedrijf kan uw kozijnen en deuren weer helemaal als nieuw maken met een nieuwe verflaag die van top kwaliteit is. Onze schilder gaat ook graag de ladder voor u op om ook de kozijnen van uw eerste verdieping en de dakkapel te voorzien van een nieuwe verflaag. Indien nodig plaatsen wij een steiger om uw houtwerk zo goed mogelijk te kunnen behandelen.

Plafond sausen / Schilderen

Uw plafond kunnen wij weer als nieuw maken. Indien nodig repareren wij uw plafond plaatselijk en schilderen wij het plafond in de door u gewenste kleur wit of crème zoals RAL 9010.  Wij komen graag bij u langs om u hierin te adviseren.

Veel waterschade komt voor in het plafond. Vaak ziet u bruine vlekken in uw plafond. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van waterschade. Ook werken wij samen met veel verzekeraars en verzekering experts waardoor uw waterschade vaak netjes vergoed wordt.

Uw woonkamer weer als nieuw

Ons schildersbedrijf komt ook graag bij u langs wanneer u een schilder nodig heeft voor uw woonkamer. Wij kunnen uw wanden sausen of een sierpleister aanbrengen en kunnen uw binnendeuren voorzien van een mooie verflaag. Tevens schilderen wij u kozijnen weer als nieuw. De muren voorzien wij des gewenst weer van een mooie kleur.

Neem contact op voor een offerte

Heeft u een schilder nodig en zoekt u hiervoor een schildersbedrijf dat het beste schilderwerk kan leveren? Neem dan contact met ons op. Onze schilder komt graag bij u langs om samen met u de status van uw huidige schilderwerk door te nemen en u krijgt dan van ons een offerte om uw woning of bedrijf er weer als nieuw uit te laten zien.