Schilder

Binnen schilderwerk is een vak apart.

Binnen schilderwerk is een vak apart. Schildersbedrijf Dubru is gespecialiseerd in het schilderen van elk soort woning. Heeft u een nieuwbouwwoning of een oudere woning die geschilderd moet worden? Wij kunnen enkel voor de wanden en plafonds bij u langs komen, maar wij kunnen ook gelijk uw houtwerk schilderen indien gewenst. Uw woonkamer, slaapkamer, hal of kozijnen met deuren weer mooi geschilderd? We komen graag bij u langs om de schilderwerkzaamheden met u door te nemen.

Allround schilderen, spuiten, behangen

Zoekt u een schildersbedrijf wat al uw zorgen uit handen neemt en uw waardevolle huis weer tot een plaatje maakt? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij kunnen niet alleen schilderen maar hebben ook een vakman die bijvoorbeeld uw plafond kan spuiten. Heeft u een muur die behangen moet worden? Dit kan onze behanger voor u aanbrengen.

Tijdens de werkzaamheden staan onze schilders u altijd graag te woord. Wij staan erom bekend dat wij niet alleen net werk leveren maar ook goed advies geven en proberen mee te denken om uw huis weer te laten stralen. Ook hebben wij alleen nette vakmensen in dienst die u indien nodig met een gerust hart in uw huis kunt achterlaten.

Zelf werkzaamheden uitvoeren?

Mocht u zelf werkzaamheden willen uitvoeren geven wij u graag advies op locatie. Mocht u bijvoorbeeld zelf het houtwerk willen herstellen of uw muren willen sausen.

Wij zijn blij als wij u zo goed mogelijk kunnen helpen en vinden het geen enkel probleem om bijvoorbeeld alleen het houtwerk te schilderen of de muren te sausen. 

Plafond sausen / Schilderen

Uw plafond kunnen wij weer als nieuw maken. Indien nodig repareren wij uw plafond plaatselijk en schilderen wij het plafond met de door u gewenste kleur, u kunt hierbij denken aan wit zoals RAL 9010. Wij komen graag bij u langs om u hierin te adviseren.

Waterschade?

Veel waterschade komt voor in het plafond, vaak ziet u hier dan bruine vlekken in. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van waterschade. Ook werken wij samen met diverse verzekeringsbedrijven en verzekeringsexperts waardoor het herstel van uw waterschade vaak netjes vergoed wordt.

Uw woonkamer weer als nieuw

Ons schildersbedrijf komt ook graag bij u langs wanneer u een schilder nodig heeft voor uw woonkamer.
Wij kunnen uw wanden sausen of een sierpleister aanbrengen en kunnen uw binnendeuren voorzien van een nieuwe verflaag. Tevens schilderen wij uw kozijnen weer als nieuw. De muren voorzien wij desgewenst ook van een mooie kleur naar keuze.

Neem contact op voor een offerte

Heeft u schilderwerk en zoekt u hiervoor een schildersbedrijf dat het beste werk kan leveren? Neem dan
gerust contact met ons op, onze specialist komt graag langs om een opname te doen waar u een vrijblijvende offerte van ontvangt.