Leidschendam

Een begrip in Leidschendam

In Leidschendam hebben wij jaren lange ervaring en al meerdere mooie schilderprojecten tot een mooi eind gebracht. Dit resulteert in een goede naam in Leidschendam en een hoge klant tevredenheid. Wij zijn door goede mond op mond reclame een bekend bedrijf geworden met vriendelijke en vakkundige schilders in ons schilders team. U kunt ons altijd goed bereiken mocht u vragen hebben over het schilderwerk wat wij bij u uitvoeren.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Het schilderen van de binnenzijde of buitenzijde van u huis is het dagelijks werk van onze schilder. Als u contact met ons opneemt zullen wij een afspraak met u maken voor een opname. Één van onze specialisten zal bij u langs komen om uw wensen te bespreken. Ook kunnen wij uw houtwerk en muren beoordelen zodat wij een zo compleet mogelijke offerte voor u kunnen opstellen.

Een uitgebreide offerte op maat

De offerte heeft u bij onze over het algemeen binnen twee weken in huis. Bij een akkoord op de offerte neemt onze planning contact met u op voor de schilderwerkzaamheden. Voordat wij beginnen zullen wij met u de kleuren doornemen. Onze schilders die bij u langskomen kunnen allemaal Nederlands en goed en duidelijk met u communiceren over de werkzaamheden. Uiteraard zullen wij alles vooraf met u overleggen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.