Leidschendam

Een begrip in Leidschendam

In Leidschendam hebben wij jarenlange ervaring en talloze schilderprojecten uitgevoerd. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf in Leidschendam en hebben een hoge klanttevredenheidsscore. Wij hebben mede door mond op mond reclame een naam voor ons bedrijf gemaakt en hebben vriendelijke en vakkundige schilders in ons schildersteam. Indien u vragen heeft over het schilderwerk in uitvoering zijn wij altijd bereikbaar aan de hand van professionele en transparante communicatie.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Het schilderen van de binnenzijde of buitenzijde van uw woning is een dagelijkse taak voor onze schilder. Als u contact met ons opneemt zullen wij een afspraak met u maken voor een opname. Onze specialist zal bij u langs komen om uw wensen te bespreken. Ook kunnen wij uw houtwerk en muren beoordelen zodat wij direct een zo compleet mogelijke offerte voor u kunnen opstellen.

Een uitgebreide offerte op maat

Uw offerte heeft u bij ons over het algemeen binnen twee weken in huis. Bij akkoord op de offerte neemt onze planner contact met u op voor de schilderwerkzaamheden. Voordat wij beginnen zullen wij alle zaken die voorafgaan aan het schilderwerk bespreken, u kunt hierbij denken aan de kleur en soort verf. De schilders die bij u langskomen beheersen allemaal de Nederlandse taal en zullen professioneel en duidelijk met u communiceren over de uit te voeren werkzaamheden. Uiteraard zullen wij alles vooraf met u overleggen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.