Latex spuitwerk nieuwbouw

Gefeliciteerd met uw nieuwe woning. Een spannende tijd waar veel bij komt kijken. Wat komt er op de vloer? Waar gaan we straks op zitten? En natuurlijk: welke kleur komt er op de muur? Latex spuiten is een veel gekozen optie die ervoor zorgt dat wanden, en plafonds, in no-time helemaal zijn zoals u deze zou willen zien. Door de verf met een professionele spuitmachine in banen aan te brengen, wordt er een perfecte verflaag gecreëerd. Door de snelheid waarmee dit wordt gedaan, is het een relatief snelle manier van muurverf aanbrengen. Dit ziet u niet alleen terug in wanneer de ruimte weer in gebruik kan worden genomen, maar ook in uw portemonnee. Wanneer u benieuwd bent of latex spuiten een goed alternatief is voor traditioneel schilderen met verf en kwast, helpen wij u graag op weg middels een goed advies!

Zolder verven nieuwbouw

Voordelen van latex spuiten versus handmatig rollen

Heeft latex spuiten nu echt zoveel voordelen? Jazeker! Het is dan ook niet voor niks dat wij deze dienst aanbieden naast het traditionele schilderen; wat onze schilders ook nog iedere dag doen. Het is een optie dat vooral bekendstaat om gemak. Zowel voor u als voor ons. Dit vertaalt zich in de volgende voordelen:

  • Niet zelf rollen en kwasten
  • Sneller aangebracht
  • Écht strak en streeploos
  • Voordeliger voor uw portemonnee
  • Meer m2’s = meer voordeel

Is latex spuiten dan altijd beter? Hier is het antwoord nee op. Latex spuiten vraagt om een volledig lege ruimte. Dit kan niet altijd en daarom is latex rollen nog steeds een veel gekozen optie. Ook gaan onze voorkeur altijd uit naar de roller en de kwast als het om slijtvastheid gaat van de wanden. Doordat de latex dikker wordt opgezet, is deze ook beter bestand tegen vuil wanneer deze vies wordt en schoongemaakt moet worden en tegen slijten wanneer men vaak onbedoeld langs de muur loopt. Weet u niet wat u moet kiezen? Daar helpen onze adviseurs u graag bij. Neem hiervoor contact met ons op.

Nieuwbouwmuren spuiten

De nieuwbouwmuren van uw woning zijn vanaf het begin niet geschikt om direct te schilderen; de wanden zijn “behangklaar”. Deze dienen eerst te worden afgewerkt met een behang of stucwerk. Wanneer dit is gedaan, kan de latex worden aangebracht met behulp van een airless spuitmachine. Elke wand in huis kan in elke kleur worden gespoten. Door vooraf alles goed af te plakken, denk hierbij aan ramen, deuren en het plafond, kunnen onze schilders de perfecte laag aanbrengen. Wanneer er stopcontacten en/of radiatoren aan de wanden zitten, kunnen onze schilders deze voor u verwijderen of afplakken. Wij denken hierin graag met u mee en doen alles in overleg. Na het aanbrengen van de latex, wordt de ruimte weer achtergelaten zoals wij deze aantroffen en kunt u gaan genieten van het strak en streeploze eindresultaat.

Latex spuiten interieur
Renovlies behang plafond aanbrengen

Plafond spuiten: zowel voor glad als structuur

Nieuwbouwplafonds zijn vrijwel altijd voorzien van een structuur. Deze zogenoemde spackplafonds, worden afgewerkt met spackpleister wat een dikke stevige laag geeft. Na oplevering wordt veelal gekozen om deze niet glad te stucen in verband met het werken van de woning, maar spuitwerk plafonds met behulp van een kleur aanbrengen kan altijd. En omdat het plafond een zeer zware en lastige klus is om een perfect eindresultaat te behalen, is latex spuiten ideaal! Doordat er een dunne laag latex wordt aangebracht, blijft de korrel op een mooie manier behouden en kan het plafond écht strak en streeploos worden afgewerkt. Spack spuitwerk betekent geen aanzetstrepen of zichtbare banen door wel of niet teveel muurverf op de roller. Wanneer u zich focust op uw nieuwbouwwoning, nemen wij deze lastige klus voor u uit handen en zorgen wij voor het plafond waar u met veel plezier naar kijkt terwijl u op een later moment op uw nieuwe bank zit.

Muren en plafonds spuiten? Welke kosten

De verbouwing van uw nieuwbouwwoning is al duur genoeg. Daarom is het goed om vooraf te weten waar u aan toe bent als het gaat om de kosten van het latex spuiten van muren en plafonds. De kosten hiervan zijn veelal afhankelijk van de voorbereidingen die getroffen moeten worden en het oppervlak dat moet worden behandeld. Doordat de latex wordt verneveld, moet de ruimte goed afgeplakt worden. Denk hierbij aan de ramen en deuren, maar ook wanneer er een duidelijke scheiding tussen wand en plafond moet komen. Wanneer alles is afgeplakt en afgedekt, kan de muurverf worden aangebracht. Het oppervlak bepaalt vervolgens hoeveel verf er gebruikt wordt en hoeveel tijd hierin gaat. Doordat latexspuiten snel gaat, kunnen de kosten laag gehouden worden. Liever nog meer voordeel ontvangen? Trek dan samen met uw nieuwe buren op voor een voordeligere vierkante meter prijs.

Wanneer u wilt weten wat het precies kost, kunt u gebruik maken van onze mogelijkheid om een offerte op te vragen. U ontvangt een indicatie zodat u deze mee kunt nemen in het totaalplaatje voor de (aankomende) verbouwing.

Zolder verven nieuwbouw

ALTIJD DE BESTE PRIJS

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Via onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om uw aanvraag te bespreken en de situatie te bekijken. Tevens geïnteresseerd in andere diensten? U kunt hieronder aanvinken in welke dienst(en) u geïnteresseerd bent. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Dienst(en) *

Bijlage

Voeg documenten of foto's toe die van toepassing zijn voor uw offerte.

Contactinformatie

Heeft u een vraag? Bel of mail ons gerust en laat u persoonlijk adviseren door onze specialisten.

Telefoonnummer:
070 – 260 00 37

Openingstijden:
Ma: 9:00 – 17:00
Di: 9:00 – 17:00
Wo: 9:00 – 17:00
Do: 9:00 – 17:00
Vr: 9:00 – 17:00
Za: Gesloten
Zo: Gesloten

Ons adres:
Ruhr 11
2491 CX
Den Haag
Nederland