Nieuwbouw renovliesbehang

Wanneer u op zoek bent naar een snelle en betaalbare manier om uw kale nieuwbouwmuren af te werken, dan is renovliesbehang een uitstekende keuze! Dit behang is verkrijgbaar in verschillende structuren en diktes. Afhankelijk van uw keuze kan het een glad en egaal oppervlak creëren dat lijkt op stucwerk, maar tegen veel lagere kosten. Renovliesbehang is gemakkelijk aan te brengen en af te werken met hoogwaardige latexverf, die zowel middels latex spuiten als met een roller en kwast kan worden aangebracht. Door te kiezen voor behang in plaats van stucwerk, bespaart u niet alleen op kosten maar kunt u ook uw woning sneller bewoonbaar maken. Het afwerken met elke kleur naar keuze kan vrijwel direct na het aanbrengen van het behang plaatsvinden, zonder lange droogtijden zoals bij stucwerk. Ontdek waarom dit type behang een uitkomst voor uw nieuwe huis kan zijn.

De voordelen van renovliesbehang

  • Sneller uw woning betrekken

  • Afwerken met elke kleur

  • Voordeliger dan stucwerk

  • Net zo glad als stucwerk

  • Kan “werken” van de woning opvangen

  • Zowel op wanden als plafonds toepasbaar

Renovlies-, glasweefsel-, of glasvliesbehang hebben allemaal hetzelfde doel: de muren op een mooie manier afwerken. Bij Dubru heeft renovliesbehang al vele jaren de voorkeur omdat het door zijn stevigheid tegen een stootje kan en het van zichzelf al mooi wit van kleur is. Naast de bovengenoemde voordelen zijn er nog tal van redenen te bedenken waarom renovliesbehang perfect is voor uw nieuwbouw woning. Ook zijn er redenen om juist te kiezen voor het afwerken met stucwerk in plaats van een renovlies- of glasvliesbehang. Ook hier vertellen we u graag meer over.

Kantoor met renovliesbehang
Nieuwbouwwoning stucen of behangen

Stucen of behangen? Kies wat het beste bij u past!

Veel nieuwe woningeigenaren vragen zich af waar ze het beste aan doen als het aankomt op het afwerken van de wanden en plafonds. Naast het beschikbare budget is het ook belangrijk om rekening te houden met het “zetten” van de woning. Een renovliesbehang heeft de eigenschap om het werken van de woning op te vangen. Eventuele scheuren die hieruit voortvloeien, zullen door het behang niet of minder snel zichtbaar worden. Zo blijft de wand mooi egaal. Doordat renovliesbehang minder voorbereiding betreft, scheelt het al snel meer dan 30% qua kosten. Een afweging om toch voor stucwerk te kiezen, heeft voornamelijk betrekking op het makkelijk kunnen bijwerken bij beschadigen. Want ondanks dat behang echt tegen een stootje kan, is het lastiger om beschadigingen weg te werken in vergelijking tot stucwerk.

Kiest u voor egaal wat na verloop van tijd iets minder egaal wordt of gaat u voor strak en egaal dat door zijn pleister altijd strak kan blijven of worden? Wij adviseren u hier graag over.

Renovlies behang aanbrengen op muren en zelfs plafonds

Op de vraag of renovlies behang direct op de muur kan, houden wij altijd een slag om de arm. Dit heeft vooral te maken met het feit hoe de muur eruitziet. Behangklare muren kunnen scheuren hebben of muurvuller dat eruit breekt. De behangers van Dubru zorgen er dus eerst voor dat de muur die “achter het behang wordt geplakt”, in goede conditie is zodat het eindresultaat gegarandeerd naar tevredenheid is. Zowel bij het moment van aanbrengen als de vele jaren daarna. Dankzij de dikte die het heeft, kan renovlies behang direct op de wand worden aangebracht en verhult het moeiteloos kleine oneffenheden.

Behang op de muur is bij iedereen wel bekend, maar wist u dat het ook op plafonds kan? Regelmatig voorzien wij naast muren ook plafonds met behang. Doordat het egaal en naadloos toegepast kan worden, geeft het de illusie alsof het gehele nieuwbouwhuis is gestuct. Plafond behangen neemt toe in populariteit. Benieuwd of dit ook bij u kan? Informeer hiernaar bij onze adviseurs.

Behangen renovliesbehang wanden en plafonds
Latex spuiten interieur

Kosten behangen van woning

De kosten voor het behangen van de wanden is afhankelijk van de staat van de muur en de uiteindelijke afwerking die u voor ogen heeft. Denk hierbij aan het soort latex en hoe deze wordt aangebracht, maar dus ook of de muur veel beschadigingen heeft welke bijgewerkt moeten worden. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen om een goede indicatie te krijgen van de kosten. Op basis van deze eerste inschatting, komen wij langs om een definitieve prijs te geven. Zo heeft u direct de mogelijkheid om vragen te stellen indien deze er nog zijn én kunt u het soort behang uitkiezen. Hiervoor bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Den Haag. Kies voor renovliesbehang om snel voortgang te boeken met de afwerking van uw nieuwbouwwoning en vraag vandaag nog een offerte aan!

ALTIJD DE BESTE PRIJS

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Via onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om uw aanvraag te bespreken en de situatie te bekijken. Tevens geïnteresseerd in andere diensten? U kunt hieronder aanvinken in welke dienst(en) u geïnteresseerd bent. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Dienst(en) *

Bijlage

Voeg documenten of foto's toe die van toepassing zijn voor uw offerte.

Contactinformatie

Heeft u een vraag? Bel of mail ons gerust en laat u persoonlijk adviseren door onze specialisten.

Telefoonnummer:
070 – 260 00 37

Openingstijden:
Ma: 9:00 – 17:00
Di: 9:00 – 17:00
Wo: 9:00 – 17:00
Do: 9:00 – 17:00
Vr: 9:00 – 17:00
Za: Gesloten
Zo: Gesloten

Ons adres:
Ruhr 11
2491 CX
Den Haag
Nederland